Софи Маринова призна нещо много лично, което я измъчва от месеци наред

Фолкпевицата Софи Маринова се ожали, че не е била с мъж от 7 месеца. Изпълнителката го заяви в предаването „Като две капки вода“, където се изявява този сезон, пише“Телеграф“. Певицата, която е душата на тазгодишното шоу, се оплака, че нее получавала мъжки ласки от много месеци. По време на репетициите за превъплъщението й в образа на младата сензация Тита менторът на „Като две капки вода“ Станимир Гъмов я попита от колко време не е правила секс.

„От много, чакам Гринго да си дойде“, ожали се Софка. В края на септември миналата година Тодор Давидов, по-известен като Гринго, бе арестуван заради изнудване на известния айтоски бизнесмен Асен Атанасов – Асиф. Срещу 31-годишния мъж бе подаден сигнал, че притежава незаконно оръжие и съмнителен брой СИМ-карти, които е криел в колата си. Още в началото се появиха слухове, че двамата със Софи Маринова са прекратили връзката си след задържането му, но певицата и до днес продължава да отрича това да е истина.

Ромската перла е твърдо решена да чака своя Гринго и твърди, че иска да се представи добре в предаването и заради самия него. За нея било изключително важно той да я хареса.

Източник: e-vesti.com