ВСИЧКИ МЕДИИ ГЪРМЯТ: Истински кошмар за Богданска и Петканов! Няма да повярвате какво се случва с

Жертва на три обира станаха риалити любимците Даниел Петканов и Александра Богданска във Валенсия. Само за два дни изчезнаха пари, гримове и номер на кола, съобщава „Телеграф”.

„Наистина беше много странно. За два дни ни обраха три пъти”, с шеговита усмивка разкри нелепата случка Даниел Петканов. Двамата със съпругата му Александра Богданска отишли във Валенсия за снимките на фотосесия. Събитията, които ги съпътствали обаче, не били от най-приятните.

„Стояхме и пиехме кафе, изведнъж изчезна куфарът на гримьорката. Беше голям шок. Първо, защото имахме да довършваме визии, второ, защотовътре момичето имаше много скъпи четки и продукти, които излизаха на стойност над 5000”, разказа за един от обирите Александра.

Останалите два обира били на пари и то отново на екипа. „Фризьорът и гримьорката станаха жертва на обир на пари”, продължи с разказа Петканов, който разкри, че са подадени жалби и чакат някаква новина от полицията във Валенсия.

Интересните случки, обаче, продължили и на летище „София”. „Прибираме се, товаря багажа в колата, която дойде да ни вземе, и виждам, че са откраднали задния ѝ номер”, с недоумение от случващото се завършва Даниел.