НИКОЙ НЕ Е ПОДОЗИРАЛ. Тежката съдба на амбициозната участничка в Хелс кичън Нина просълзи всички

Нина е сред най-амбициозните участници в кулинарното шоу на шеф Виктор Ангелов „Хелс Китчън“

Властната Нина Малакова от кулинарното риалити „Хелс Китчън“ е преживяла сериозни трудности при отглеждането на своите три деца и е имало дни, в които е гладувала – пише в. „Уикенд“.

Пухкавата готвачка, която има амбициите да спечели шоуто, била изоставена от бащата на децата си, който отпрашил за Америка. Докато Нина се грижела за прехраната на семейството, за децата ѝ се грижел дядо им – отбелязва изданието.

„Имала съм дни с по 50 стотинки в джоба, когато съм се чудела дали да купя с тях половинка хляб, или нещо друго на децата“ – признава Нина.
В момента 45-годишната многодетна майка се вихрела в кухнята на престижен ресторант в Сандански като готвач. Най-големият ѝ син Димитър вече е поел по нейните стъпки, а братчето и сестричето му са още ученици.

Преди 2 години Димитър участва в кастинга на „Мастър шеф“, но се бореше за бялата престилка в конкуренция с майка си. Макар че отпадна, младежът си тръгна като победител, тъй като получи покана от шеф Андре Токев да се обучава в ресторанта му.

Нина е доста властна като участник в „Хелс Китчън“ и това не се нрави на нейните съотборнички особено на Гичка, която е друг атрактивен участник в шоуто.