Защо никога не бива да връщате пари във вторник, не пътувайте в сряда, а в събота…

За всяко едно начинание в живота ни има благоприятни и неблагоприятни дни. Вярвате или не, ако имате начин, нищо не ви пречи да се съобразите.
Понеделник е най-подходящ за започване на нова работа или даден проект, въпреки че денят се натоварва с прекалени очаквания.
За да успеем е нужно действително да работим здраво и да сме обмислили добре действията си още от петък.
Вторник не е от най-благоприятните дни. Любовни проблеми и емоционални грижи бележат втория ден от седмицата. Не връщайте взети назаем пари във вторник, защото дълго след това ще тънете в дългове. На далечен път е добре да се тръгва в събота. Ако бихте могли, избегнете за пътуване вторник или сряда. В сряда не трябва да се започват нови важни неща, но с успех могат да се продължат вече приетите начинания.
Денят не обича промените, а стабилността и златната среда. Петъкът е най-благоприятният ден за запознанства, поставяне на ново начало в любовта и приятелството. Ако в петък видите ято прелитащи птици, ще забогатеете съвсем скоро, така че оглеждайте се в небето.
Събота е денят, в който се взимат най-правилните решения, ако в петък, преди да заспите, поставите ясно проблема пред себе си. Неделя е време за „събиране на плодове“ от делата, думите и мислите, които сме споделили през цялата изминала седмица.
Източник:blitz.bg