ТОЗИ МОЩЕН МЕХЛЕМ ЧИСТИ РАК НА КОЖАТА! ХЕМОРОИДИ ИЗЧЕЗВАТ ЗАВИНАГИ! МНОГО Е ЛЕСЕН, САМО СМЕСЕТЕ

Мехлема е подходящ срещу рак на кожата, хемороиди, псориазис, разширени вени, розацея, изгаряния, акне, витилиго и циреи, като приготвянето му става само от билки с уникално лечебно действие.

Всички знаем, че всяка една билка е дарена с уникални лечебни свойства, но когато те се комбинират тяхната сила става ненадмината и могат да победят всяко заболяване, без значение колко тежко е то. В рецептата на мехлема, който ще ви предложим има комбинирани 11 билки, а болестите които лекува са още повече. Пригответе си го и нека той винаги да ви е под ръка, защото със сигурност ще ви бъде нужен рано или късно.

Мехлем за рак на кожата, хемороиди и псориазис

Мехлема се прави, като смесите по 30 грама от следните билки: черен оман, хвощ, цвят на луличка, пипериче, тетра и очеболец. После към тези билки добавяте и по 50 грама от билките: живовляк, кора на леска, невен, бял равнец и лайка. Размесвате всички вложени билки и към тях добавяте 1 килограм обезсолена, предварително разстопена и гореща свинска мас, 300 грама пчелен восък и 500 милилитра олио. Тази смес от билки и продукти ври 10 минути. След тези 10 минути се маха от огъня и се оставя далеч от него за престой от 10 часа. После отново се връща на котлона, само за да се затопли. Сваля се от него и се прецежда. Готовия мехлем се изсипва в бурканчета или малки кутийки, които смятате, че можете да използвате за съхранението му, пише bilka.info.

При нужда изваждате и намазвате засегнатите места по 4-5 пъти на ден. Както споменахме този чудодеен мехлем е много подходящ при борбата с рак на кожата, хемороиди и разширени вени. Използва се и за бързото зарастване на счупени кости или трудно зарастващи рани.

Източник: kakata.info