Дама от ескорта: Съпругът ми почина от рак. Сега пътешествам с любовници (СНИМКИ 18+)

Преди десет години финансовата консултантка Гуинет Лий загубила съпруга си Робърт, който починал от рак. Сега тя предлага елитни ескорт услуги, пътешества по целия свят и изобщо не съжалява за нищо.

След смъртта на съпруга си Гуинет Лий взела решение за себе си, което в обществото често считат за неморално. Тя се регистрирала на сайт за запознанства, създаден специално за женени мъже и омъжени жени.

Наскоро тя публикува нова партида снимки, направени по време на романтичните пътувания. Благодарение на четиримата си ухажори – бижутер, борсов брокер, голям инвеститор и влиятелен служител – миналата година Гуинет посети Мексико, Бали, Лазурния бряг и Лас Вегас. Между летищата, тя свикнала да пътува само в първа класа, а в хотел с ниво на обслужване под пет звезди тя посетила за последен път, когато нейният съпруг бил още жив.

А ето и част от описанията на ескорт дамата за това, което й се е случило през миналата годината:

1. Пътешествие на яхта по Френската Ривиера. “Това се случи през юни, когато един страхотно богат бижутер с клиентела в Милано, Париж и Лондон ме помоли да се присъединя към него в Лазурния бряг. Ние започнахме в Сен Тропе. Жена му вече не го задоволява в леглото, а  той е просто ненаситен: има приятелки във всяко пристанище! “.

 

2. Екскурзия до Лас Вегас. “Моят любовник успешно инвестира в технологични стартиращи фирми в Силиконовата долина. Той живее със съпругата си в Лондон, но прекарва много време на западния бряг на САЩ. Прекарах уикенд заедно с него във Вегас. Настанихме се в най-добрия хотел и не излязохме от казиното”.

3. В Бали с брокер. “Спонсорът на моя полет до Бали веднъж осъзна, че не иска да прекара остатъка от живота си, като спи с една жена.” Аз станах една от тези, с когото той въплъщаваше желанията си “.

4. Мексиканско пътешествие. “Това беше последното ми пътуване през 2017 г. и вероятно най-доброто. Настанихме се в Casa Malca, един от най-добрите хотели в света. Този служител долетя в Мексико след едно пътуване до Ню Йорк и ме взе с него. Той обича жена си , но тя вече не се интересува от секса. Именно в такива моменти излизам на сцената!”.

Прочети повече в Blitz.bg