Това куче е било 10 години оковано, без подслон в калта и дъжда… Трябва да видиш тази история! (ВИДЕО)

Джудит е едно куче, лишено от късмет през последните 10 години. Това е така, защото е принудена да ги прекара, вързана на верига, без да има щастието да се порадва на топло одеяло, играчка, кокал и най-важното: човешка ласка. Често дори няма нито храна, нито вода. Съседи разказват, че дори са виждали собственика на кучето да уринира върху него, и въпреки че са звънели на какви ли не организации, нищо не се е променило.

Най-накрая обаче един от съседите успява да се свърже с важна асоциация за защита на животните. Когато спасителите на кучето го виждат за пръв път, е нощ, а то лежи върху замръзнала кал, покрита със собствените му изпражнения, а снегът вали върху него.

Кучето се оказва напълно дехидратирано и едва успява да се движи от болки в бедрените части на краката си. Оказва се, че истинското ѝ име е Юда, но спасителите ѝ я преименуват на Джудит.

Те успяват да ѝ намерят дом, където нейни родители стават двама любящи души. И когато старите ѝ крака я предават, новото ѝ, този път истинско, семейство ѝ осигурява количка, с която да се придвижва.

Вижте видеото, което показва, че някои тъжни приказки все пак имат щастлив край. Като тази на Джудит.

Източник: bgjena.info