ВНИМАНИЕ!!! Предупреждаваме всички! Новата седмица ще е инфарктна за тези 4 зодии! Много да внимават за ..

Овен

Днес може да повярвате, че се случват чудеса. Всичко, което сте замислили, с лекота ще се реализира в живота. За това обаче трябва да се потрудите. Да си лежите на дивана и да чакате златната рибка да сбъдне желанията ви няма да стане. Много от вас ще постигнат успех ако действат с нестандартни методи. Находчивостта и целеустремеността ви ще оставят конкуренцията далеч назад. Бъдете по-възприемчиви към мнението на другите, за да не си усложните отношенията с тях. Възможни са спорове между влюбените или семейни неразбирателства. Вечерта ще се радвате на приятни новини отдалеч или на дългоочаквана среща с приятели.

Телец

Приоритет ще бъде запазването на баланс между вашите интереси и тези на партньорите и сътрудниците ви. Дори да не ви харесва поведението на партньора или началника постарайте се да се въздържате от резки изказвания и потърсете компромис. Възможни са разногласия дори с хора, които сте свикнали да ви подкрепят безрезервно. Промени в материалното положение предстоят, възможни са печалби в съвместни дейности, но все пак не се впускайте в необмислени авнтюри. Бъдете внимателни зад волана и на пътя, при работа с електричество и различни прибори.

 

Близнаци

Днес може да решавате много важни въпроси. Доверете се на интуицията си и няма да допуснете грешки. Вероятни са задръжки в паричните постъпления. Ще трябва да решавате някои проблеми, свързани с доходите и финансовото ви положение. Възможно е проблеми,на които не сте обръщали внимание, да усложнят отношенията ви с колегите или близкия човек. Може да възникват съмнения в честността на партньорите. Необходима ви е реална оценка на ставащото, затова не бързайте с решенията и не се впускайте в рисковани капиталовложения. Вечерта най-после може да получите добри новини.

 

Рак

Дипломацията и разумният диалог днес ще са ви от полза при преговори с партньори. Имате шанс успешно да се договорите дори да имате различни гледни точки по някои въпроси. Вашите способности и таланти ще ви осигурят желания успех. Помислете за подобряване на материалното си положение, за да не окажете без пукната пара в джоба. Не се поддавайте на мрачни настроения. Скоро ще получите предложение за нова работа, която ще ви даде нови перспективи. Може да усетите известна стабилност в личните отношения ако не се опитвате точно сега да воювате за лична свобода.

 

Лъв

Запазете спокойствие и този ден ще ви донесе много успехи. Грандиозни идеи и рационали-заторски предложения очакват одобрението на шефа ви. Някои от тях ще се осъществят лесно, а за други ще се наложи да се сражавате до победния край. Не бързайте да вземате прибързани решения за работата си. Запознанство с влиятелен човек ще ви помогне да намерите нова по-перспективна работа. В любовта може да ви се усмихне късметът. Наслаждавайте се на романтиката, чувствата и емоциите. Насочете вниманието си към всичко, което ще ви откъсне от сивотата на ежедневието.

 

Дева

Моментът не е подходящ за нови инициативи и проекти. По-благоприятен е за контакти и търсене на нови партньори. Съберете съмишленици за реализирането на своите планове. В разговори с партньори, колеги или шефове се постарайте да изгладите неразбирателствата по между си. Може да възникне необходимост от реална оценка на ситуацията или да осъществите някои промени в живота си. Възможни са нови романтични увлечения, при това на работното място. Иска ви се да прекарате повече време с любимия човек, да попътувате заедно и изобщо да се радвате един на друг.

 

Везни

Денят няма да е много лек. Предстои ви тежка борба със сериозни противници, преодоляване на много прегради по пътя към целта. Важно е да сте целеустремени и уверени в своята правота и тогава може да разчитате на помощта на приятели и колеги. В личния ви живот има някои проблеми, но при добро желание може да ги разрешите. Избягвайте шумните компании, за да не попаднете под чуждо влияние. Ако сте прекалено уморени след напрегнатата седмица осигурете си почивка в усамотение. Обтегнатите взаимоотношения у дома или конфликт може да станат причина за мрачно настроение.

 

Скорпион

Не е лошо днес да погледнете в себе си и да прецените от кои лоши навици трябва да се отървете. Първата половина от деня ще протича напрегнато. Ще напомнят за себе си стари проблеми и ще се появяват нови. Упоритостта и изобретателността ще ви помогнат да се справите с тях и да постигнете целите си. По-късно ви очакват романтични изненади и много приятни моменти. Любовни признания ще зарадват някои от вас. Други може да предпочетат общуване с близки и любими хора в уюта на собствени яси дом. Ако сте решили може успешно да реализирате някои промени в личния си живот.

 

Стрелец

Днес може да се отдадете на спокоен размисъл и преценка на успехите и неуспехите в личния и професионалния си живот и да си направите съответните изводи. Може да довършите до край отдавна започнати проекти и след това да започнете нови неща. Романтична среща, която ще протече при странни обстоятелства ще задоволи приключенския ви дух. Творчески контакти, мисли и идеи ще запълнят деня ви. Може да привлечете необходимите хора за реализирането на ваши проекти, които ще ви донесат и добра печалба. През втората половина на деня успешно ще решавате финансови въпроси и може да сключвате сделки.

 

Козирог

Денят е подходящ за довършване на започнатото и анализ на изминатия път. За постигане на поставените цели обединете усилията си с други хора. Проявявайте повече настойчивост и не се предавайте при първия неуспех. Използвайте всичките си знания и натрупан опит, за да намерите вярното решие на проблемите. Не е е изключено нови делови запознанства да преминат в любовни отношения. Опитайте се да не се конфронтирате с околните дори да засягат личните ви интереси. Вашите аргументи и логично изложено мнение ще ги убеди в правотата ви. Вечерта намерете време да се погрижите за някои домашни дела и да решите битови въпроси.

 

Водолей

Интересен ден се очертава пред вас. Обърнете повече внимание на собствените си работи и по-малко се занимавайте с чуждите проблеми. Особено ако никой не ви моли за това. Не се поддавайте на провокации и не се забърквайте в скандали. Не реагирайте прекалено остро на недостатъците на другите хора и си спомнете, че и вие не сте съвършени. Подходете творчески към работата си и ще намерите неочаквани отговори на много въпроси. Може да се заемете с някои ремонти и благоустройство на дома си. В личния ви живот са възможни катаклизми, които може да доведат и до разрив в отношенията.

 

Риби

Бъдете предпазливи и внимателни. Много събития, дори и тези, които на пръв поглед са незначителни, може да имат сериозни последствия. Опитайте се днес да разчитате повече на разума си, а емоциите дръжте под контрол. Общуването с любимия човек ще бъде най-важно за вас. С този човек може да споделяте не само належащите си проблеми, но и мечтите за бъдещето. Далечните пътувания ще ви донесат успех само ако тръгнете на път с доверени хора. В работата не пропускайте детайлите, за да не направите глупави грешки. Моментът е подходящ за някои реорганизации на работното място.

 

Източник: astrovega.org