Агресия! Стрелба с газов пистолет по режисьора на чалга дивите Люси Иларионов и Ани Хоанг? Юрист от Велико Търново едва не ги уби на пътя (ПОДРОБНОСТИ)

Популярният режисьор на поп фолк клипове Люси Иларионов е тъжителят, подал сигнала на 112 срещу пътен хулиган, застрашил живота му и този на половинката му Ани Хоанг.

По-рано днес от полицията съобщиха, че 27-годишен мъж от Велико Търново е бил арестуван, след като в неделя следобед 43-годишен столичанин се оплакал, че докато си е карал колата си, е бил заплашен от друг шофьор. Разследващите са установили, че въпросният друг шофьор, е карал демонстративно и е хвърлил бирена бутилка по колата на оплакалия се. След намесата на полицията 27-годишният агресор на пътя е оставен за 24 часа в ареста, а срещу него е започнало разследване за хулиганство.

В “Мерцедеса”, който е бил нападнат, са се возили Иларионов и приятелката му, съобщи “Хотарена”. По информация на колегите по колата на Люси е започнала стрелба, най-вероятно с газов пистолет. Имало е засичане, като Иларионов се разминава от катастрофа на късмет.

Пред репортер на ПИК бившият вокал на групата “Ъп Даун” потвърди за стрелба. Той допуска, че оръжието наистина е било газов пистолет, по автомобила му няма поражения. “Ани е много изплашена”, добави Иларионов.

Водачът на другия автомобил – “Форд”, се казва Атанас Мандичев и е от Велико Търново. Завършил е право във Великотърновския университет, практикувал е като юрист консулт. В профила му във “Фейсбук” пише, че работи в адвокатска кантора.

Любопитно е защо в съобщението на полицията е пропуснато, че по колата на Иларионов е стреляно. ПИК се свърза с пресцентъра на полицията в старопрестолната столица с въпрос защо е налице това разминаване.

“В съобщението при подаването на сигнала, Людмил Иларионов е съобщил за стрелба. След извършена проверка на мястото на инцидента, не е установено някой да е стрелял по автомобила. Колегите са извършили проверка в автомобила за наличие на оръжие, не е намерен пистолет на мястото. Не са се явили и свидетели, които да потвърдят, че е стреляно по Иларионов”, коментираха от пресцентъра.

Версията на режисьора е съвсем друга. “Той стреля и избяга от местопроизшествието. Извих полицията, казах им номера на колата. Полицията дойде след 20 минути. По номера му го намериха, той не си вдигаше телефона. След което звъннаха на майка му и баща му. Доведоха го след още 20 минути. През тия 40 минути той може да е изхвърлил пистолета, може да го е скрил, може да го е дал на някой. Извиках полиция, защото имаше стрелба, оставете бутилките! Такива неща на пътя се случват постоянно – някой да напсува, да засече, но в случая човек стреля по мен!”, коментира пред ПИК Иларионов.
Източник:  ПИК

Facebook Comments