Жена от ескорта с голям опит разкри какъв секс искат мъжете и кога са наистина задоволени (СНИМКИ 18+)

Австралийката Аманда Гъф, която има псевдоним Саманта, отдавна е напуснала ескорта. Сега, когато всичко това е в миналото, тя се е решила да разкрие основната тайна: как на мъжа да бъде подарен най-добрия секс.

Сега Аманда Гъф е на 43 години. В ескорта тя е поработила доста време, а в началото се насочила към тази дейност от скука. Там тя наистина нямала време да се отегчи, защото всички мъже идвали с различни истории, семейни драми … Но през това време Аманда придобила опит и сега може да задоволи желанията на мъжа не само сексуално.

Както тя разказва пред “Дейли Стар”, мъжете се обръщат към услугите на елитни проститутки, не винаги заради секс, а често и поради това да получат “душевна близост”.

“Те се нуждаят от прелюдия, те също са чувствителни и не само сексът и женското тяло ги възбужда, но и ласките. Ако вие го умеете това, тогава добрият секс при вас е сигурен”, споделя Аманда.

Аманда разказва и за друга тайна: ако мъжът вижда, че жената получава истинско удоволствие, то това го възбужда още повече. Освен това, Аманда съветва по-добре да бъде проучено тялото на партньора, за да се знае точно къде да се наблегне.

Аманда Гъф е щастлива в брака и има две деца. След като напуска ескорта, тя създава собствена компания, която предлага ескортни услуги, както и провежда обучения, на които тя преподава как да бъде увеличена привлекателността. Превод и редакция: БЛИЦ