Грандиозен парад за рождения ден на Елизабет Втора: Кралицата знае как да празнува (СНИМКА+ВИДЕО)

Елизабет Втора знае как да празнува. Нейно величество навърши 92 години през април. В кралското семейство обаче имат традиции, които трябва да се спазват. Официалното честване на рождения ден на Елизабет Втора обикновено е през втората събота на юни.

Стотици британски бойци участват в традиционния военен парад, с който се отбелязва рождението на кралица Елизабет Втора, съобщават Асошиейтед прес и ДПА. Нейно Величество пристигна на парада в нейна чест в карета теглена от красиви черни коне. За случая кралицата беше заложила на костюм в светлосиньо. На парада присъства и новото кралско семейство – Меган Маркъл и принц Хари, които се завърнаха от медения си месец в Канада.

Членовете на британското кралско семейство се появиха на балкона на Бъкингамския дворец. Оттам те проследиха кулминацията на парада – демонстрация на прочутите „Червени стрели“ от кралските BBC. „Червените стрели“ са авио-звено на Кралските военновъздушни сили на Великобритания. Те изнесоха невероятно авиошоу в чест на кралица Елизабет Втора.

Това ще е първата поява на Меган и Хари заедно на знаковия балкон. Мястото се характеризира с редица знакови целувки на новобрачните кралски двойки. Херцогинята на Съсекс беше заложила на рокля с открити рамене, нещо, което протоколът не позволява. Единствено Меган си беше позволила за пореден път да наруши протокола. И докато Кейт и Камила бяха заложили на светлосиньото, също като кралица Елизабет Втора, то Меган Маркъл се беше спряла на много светъл розов нюанс.

Двамата с Хари изглеждаха видимо отпочинали след медения си месец и просто сияеха, а усмивки огряваха лицата им. Веднага след завръщането си новобрачната двойка се захвана с кралските си задължения. Това беше първата поява на Меган Маркъл на това традиционно честване на рождения ден на кралица Елизабет Втора.

Източник: razkritia.com