Цветелина Грахич го закърши след раздялата със Слави Трифонов: Певицата свърши парите, отлага сватбата

Цветелина Грахич е тъжна, че няма достатъчно финансови средства, за да вдигне сватбата на мечтите си.
Бившата беквокалистката на „Ку ку бенд” е лудо влюбена в годеника си, но двамата се мъчат от факта, че професиите им никак не са сигурни. Двамата плануваха да сключат брак през лятото, но липсата на пари ги принудила да отложат церемонията.
Певицата признава, че не иска скромно тържество, а мечтае за пищна сватба с всички екстри. Tя се притеснявала да иска назаем, затова кътала левове от участия и мечтаела един ден да се види като приказна булка, благодарение на лично спестените си пари, пише HotArena.

Цветелина Грахич е родена в град Зеница, Босна и Херцеговина на 30 септември 1991 г. Когато се ражда, родителите й се пренасят в Сливен, заради опасността от война. След като войната приключва, семейството не може да реши къде да се установи. Времето в България тя прекарва с баба си и дядо си, докато в Босна й се налага сама да се справя с трудностите в отсъствие на майка си.
Цветeлина завършва музикално училище в родния си град Зеница. Студентка е в Националната музикална академия, София, профил Оперно пеене. Цветелина Грахич продължава музикалната нишка в рода си. Майка й била на нейните години, когато сформирала собствена група в родния Сливен и често е водела дъщеря си по ресторантите.

През 2011 година се явява на кастинг в реалити шоуто Гласът на България, излъчващо се по bTV, с песента „I Turn To You“. Тя преминава на втория етап и е избрана от Мариана Попова — нейния „треньор“ и става част от нейния отбор. На втория етап „Вокалните двубои“ тя отпада, след като се състезава с Невена Колева, като заедно трябва да пеят песента „If I Ain`t Got You“. Мариана Попова избира Невена Колева да продължи в третия етап на шоуто и Цветелина отпада.
Продуцентите на предаването — Seven-Eight Production и Слави Трифонов я канят да се присъедини в Ку-ку бенд и оттогава тя е вокал в групата.
През 2017 година Цветелина Грахич напусна Шоуто на Слави и се отдаде на солова кариера.

Източник bgdnes.bg