Смазана от трагедия майка: Това са последните СНИМКИ на дъщеря ми преди да я отнесат в гроба

Смазана от мъка майка сподели сърцераздирателни снимки на най-скъпоценните си 27 часа от своя живот. За нещастие, времето, в което тя е трябвало да бъде щастлива, е било помрачено от огромна трагедия.

Стар Ричардс и нейният съпруг Гарет Джонсън били съкрушени, когато разбрали, че дъщеря им Емили Кейт е мъртвородена, пише в. „Сън“.За 27-те часа, които двойката прекарала в болницата в Кайрфили във Великобритания, те направили серия от трогателни снимки, на които се вижда едно младо и пълноценно семейство, което те винаги са искали да бъдат. Неутешимата майка, 25-годишната Стар сподели снимките, за да обърне вниманието на обществото към недоносените и мъртвородените бебета.

„Знаехме, че никога повече няма да я видим. Тези часове бяха всичко, което имаме. Именно затова искахме да удължим момента колкото се може повече“, казва Стар.
Всичките спомени за дъщеря ѝ са запечатани на тези снимки. Гледайки на тях, тя си представя, че новороденото момиченце спи на ръцете. Въпреки всичко, Стар се радва, че са успели да направят снимките. Все пак, освен тях, тя няма никакво друго напомняне за дъщеря си.

Стар е била в 23-тата седмица на своята бременност, когато лекарите открили, че Емили има триплодия – аномалия, при която плодът има допълнителен хромозом. Тогава бременната жена изпитала и първите болки: тя разбрала, че ще трябва да даде живот на някой, на който не е писано да живее. В крайна сметка Стар приела мъчително решение – да има преждевременно раждане.

При раждането малчуганът не е тежал повече от 200 грама. Ръстът му бил 23 сантиметра. На двойката била предоставена специална стая за скърбящи родители, за да могат да прекарат малкото часове насаме с детето. Двойката е получила необикновен опит от служителите в клиниката и сега споделя своя опит с други злощастни родители.

Източник: kakata.info