2-те зодии, които ще се задомят до есента

Лятото е динамичен период в живота на всеки един от нас. Тогава се случва всичко онова, с което ще трябва да се справим през есента. Ето кои са зодиите:

РАК

Връзката ви върви повече от чудесно. Малките неразбирателства не бива да ви плашат, защото във всяка връзка има такива моменти. Обикновено най-хубавите неща с живота се случват неочаквано, именно такъв ще е и случаят до края на есента. Двойките, които не са се задомили, ще пристъпят към следващата крачка. Дамите могат да очакват зашеметяващо предложение за брак, на което никоя жена на света не би могла да откаже. Пригответе се за нещо незабравимо, което ще ви докаже за пореден път, че сте с правилния човек. През първата седмица от октомври взаимоотношенията с любимия човек ще са малко обтегнати, но това не бива да ви притеснява. Понякога проблемите и ангажиментите на работното място се отразяват и върху личния живот. Втората седмица на месеца ще започне със затопляне във взаимоотношенията ви и кратко пътуване, което ще ви напомни защо сте заедно и колко силна връзка има помежду ви.

Ще си припомняте миналото, ще разглеждате стари снимки от пътувания и ще си говорите много за това какво искате от живота си по-нататък. Четвъртата седмица на месеца ще е решаваща. На дамите ще им се подкосят краката, когато настъпи моментът, в който техният любим ще падне на колене. Макар и да усещате, че това време наближава, едва ли ще сдържите сълзите си от радост. Очаква ви хубав семеен живот!

СТРЕЛЕЦ

Стрелците малко се колебаят дали човекът до тях е истинската им сродна душа.

Това само времето може да покаже, а изглежда, че това време е настъпило. Имате динамична връзка, винаги е била на приливи и отливи, но идва моментът, в който бурните емоции ще се успокоят и ще настъпи едно щастливо спокойствие. Точно това чакате и на това се надявате от много време насам. Това лято ще бъде запомнящо се с всички промени, които ще продължат и през есента. През първата седмица на ноември ще летите от щастие и няма да усетите как тя ще се изниже. Ще си прекарате толкова романтично, колкото не сте прекарвали от много време насам. Втората седмица на месеца Стрелците ще се будят от един и същи въпрос “Време ли е за следващата крачка?” Ще обмисляте варианти, ще си направите една сериозна равносметка и накрая ще вземете решението, от което малко или много се страхувате. Третата седмица ще бъде седмицата, в която ще се реши продължавате ли заедно завинаги или спирате дотук. Последната седмица на ноември ще научите новина, която ще ви направи най-щастливите на света… Познайте коя е тя?

Източник: www.actualno.com