Добър период за 3 зодии Седмичен хороскоп за 18 – 24 юни 2018

Предстои една много интересна и динамична седмица, която миналото ще ни застига по различни начини – нещо старо може да се върне или ни застигат развръзки, ескалират равносметки, трябва да платим стари дългове-морални или материални, а същевременно се отварят нови възможности и предложения.

И така, по един естествен начин мнозина ще се окажат на прага на житейски кръстопът, когато трябва да избират по кой път да поемат следствие на случващото се, а провокации ще има, постоянно ще попадаме в ситуации, в които ще се чувстваме принудени да реагираме, да вземем мерки, за да защитим интересите си, онова, което ни е скъпо и обичаме.

Не е изключено да научим тайни, които да ни ориентират, да чуем думи, които да се запечатат дълбоко в душата ни и действително да ни подействат трансформиращо.

Препоръчително е да разчитаме предимно на себе си, да демонстрираме на какво сме способни и без на този етап да проектираме прекалено големи очаквания или изисквания върху околните, ако желаем да избегнем недоразумения, меко казано.

Взаимодействието с по-възрастни и авторитетни лица, че и институции няма да е лесно, особено през втората част на периода, а власт-имащи особи ще бъдат поставени под пресата на силен натиск със съответните последици.

Партньорските отношения са поставени на изпитание, не е удобно да се сключват договори, особено-дълготрайни, крайно неподходящо време за сключване на брак.

Овен

Ако сте родени под знака на Овен през тази седмица една загуба свързана с близък човек ще ви изненада и то не само вас. Избягвайте да споделяте своите професионални или лични дела извън дома си, защото едно определено събитие ще провокира един злонамерен интерес към вашите дела. Поради тази причина защитете добре личната си поща и всяка информация, която държите да остане в тайна.

През седмицата ще ви се наложи да се погрижите за здравето си, което вследствие на по-голямото напрежение ви подава различни сигнали. Променете начина си на живот или хранене, ако това смятате, че ще ви се отрази добре. През тази седмица очаквайте в живота ви да влязат нови неща и нови хора. Вероятно повечето събития или новини сега няма да ви направят особено впечатление, поради вглъбеността ви в други неща. Но още тази седмица или през следващите няколко ще разберете, че те са били предвестник на една важна промяна в живота ви.

Сега ще ви изненада един шанс или предложение, среща с интересни или известни хора. Както преди, така и сега появата на всеки човек в живота ви е с определена цел – затова не игнорирайте никого! Благоприятни обстоятелства през тази седмица ще спомогнат постигането на един успех или важен резултат, но определено това ще стане и с помощта на други хора.

Жените Овен ще трябва да се ангажират с приключването на нерешен стар проблем или ангажимент.

Мъжете от този зодиакален знак ще имат успешна седмица, но на база вече постигнати резултати през изминалите няколко седмици.

Телец

Ако сте родени под знака на Телец пред вас е седмица, която ще активизира любовните ви преживявания. Сега ще имате благоприятно време за вземане на конкретни решения свързани с любовния ви живот.

През седмицата ще ви изненада възникването или задълбочаването на един проблем, който ще има някаква връзка със семейството ви. Най-вероятно предварителната паника от ваша страна няма да отговаря на реалността. Не допускайте песимизъм и вскякави форми на негативизъм, защото товаще бъде голяма грешка от ваша страна.

През тази седмица ще имате късмет при разрешаването на един сложен проблем или деликатна ситуация. Ще ви изненада една неприятна новина свързана с човек, който живее в друго населено място. Сега ще имате по-динамична комуникация с хора от различни места, но са възможни недоразумения. Тази седмица вещае за мнозина посрещане на хора от друго населено място или вие да пътувате за да посетите някой, който живее надалеч от вас. Вероятни са срещи от всякакъв характер с хора, които не сте виждали дълго време.

Ще възникне напрежение в семейството ви поради възникването на една непредвидена ситуация, която ще ви накара да се почувствате несигурни или заплашени от някакви трусове, загуби и други усложнения. Не допускайте подобна паника, защото нищо такова не ви заплашва. През тази седмица мъжете Телец ще се зарадват на получаването на пари. Ще имате възможност да приключите с един финансов проблем, договор или документ.

Жените ще имат голямо желание за една конкретна покупка, но се пазете от некачествени стоки. Седмицата вещае грижи или притеснения свързани със здравословни проблеми на роднина.

Близнаци

Ако сте родени под знака на Близнаци бъдете отворени и готови за нови финансови или бизнес възможности, които ще се появят в живота ви през тази седмица. Добро развитие ще имат вашите отношения с хора, с които заедно живеете или работите.

Сега може да ви натовари в някаква степен един неприключен ангажимент от финансов характер. Вероятно това ще има връзка с хора или фирми от друго населено място или държава. През тази седмица повечето от вас ще се зарадват на пари, които ще получат от работа, чрез семейните си връзки и др. Ако сте семейни тази седмица може да постави брачните ви отношения на изпитания свързани с отдавна отминали събития.

Причината за това може да бъде един неуместен коментар или спор, който ще излезе извън границите на благоприличието. Избягвайте да напомняте на близки хора или на колеги техни предишни грешки или пропуски. Не предизвиквайте реакции, за които ще се окажете неподготвени. Сега ще получите късмет в едно ваше начинание или ангажимент, но това ще се случи поради добре изпълнени действия в миналото ви.

През тази седмица ще имате специален повод за среща или събиране. Събития в средата на седмицата ще успеят да ви изненадат. Жените Близнаци да бъдат подготвени за много работа и неотложни задачи. Мъжете да контролират по-добре проявите си на раздразнение и избухливост.

Рак

Ако сте родени под знака на Рак през тази седмица ще ви се наложи много по-сериозно да се захванете с разрешаването на един стар проблем. Само така ще успеете да се освободите от едно нежелано притеснение, което ви натовари през последните няколко седмици.

Тази седмица носи интересни любовни преживявания, но по-скоро любовта ще бъде щедра към тези, които търсят нова връзка. Вероятно ще настъпи раздвижване и в създадени вече отношения, но там желанието на едната страна ще бъде към по-сериозно обвързване. Това може да се окаже причина за трудни разговори, защото стремежа към такова ще бъде едностранен на този етап. Така или иначе ви предстоят сериозни и отговорни разговори с любимия човек относно вашето бъдеще. По-сложни за предсказване ще се окажат отношения с партньори, които живеят или работят на далеч.

През седмицата ще възникне благоприятно обстоятелство за възобновяване на отношенията ви с човек, с когото сте изгубили връзка поради различни житейски причини. Информация, която ще получите тази седмица ще ви накара да размислите сериозно върху ползите и перспективите, които тя може да ви донесе. Вероятно това ще има връзка с вашата работа, бизнес, обществена или политическа изява и др.

През седмицата ще отделите специално внимание на срещите си или виртуална комуникация с хора, с които имате общи интереси.

Мъжете Рак ще преживеят неочаквано събитие. За някои от вас са възможни нови проблеми свързани със стари грижи и неприятности.

Жените да следят по-внимателно действията на непознати хора и да избягват подобни контакти.

Лъв

Ако сте родени под знака на Лъв през тази седмица ще преживеете събития свързани с пътуване или ще имат интересни контакти с хора от различни градове и държави. Не планирайте големи неща, защото е голяма вероятността те да ви донесат разочарование или промяна в плановете.

През седмицата бъдете стриктни при изпълнение на професионалните си задължения. Не допускайте грешки или пропуски да създадат напрежение на работното ви място. По-голямо вниамние ще изискат и отношенията ви с колеги или с клиенти. Не приемайте с лекота дадени ви обещания, нито се ядосвайте ако те не бъдат изпълнени, защото те са били несериозни още в самото начало. Вината ще бъде ваша, че сте ги приели, знаейки че вероятността те да бъдат изпълнени е нулева.

Седмицата вещае различни промени в отношенията ви с интимния или брачния партньор свързани с пътуване, по-големи ангажименти за единия от вас, липса на достатъчно време за интимност и забавления и др.

Избягвайте тази седмица прояви на ревност или налагане на собственото ви мнение. Разочарованията, които ще преживеете тази седмица ще бъдат по-скоро поради по-големите ви очаквания за определени събития или хора. Седмицата вещае различни събития или разговори с баща, дядо, брат и друг близък роднина. Възможни са и емоционални съновидения свързани с тях.

Жените Лъв ще имат много позитивна и наситена със събития седмица. Ще планирате, ще действате и ще успявате!

Мъжете ще получат пари чрез документ, финансов договор, заем или друга важна новина свързана с пари.

Дева

Ако сте родени под знака на Дева тази седмица ще трябва добре да планирате действията си, за да не допуснете хаос в ежедневните си задължения. Мнозина ще имат ангажиментс вързан със събиране, с гостуване или с важно обществено мероприятие.

Седмицата ще благоприятства планиране и реализиране на задачи свързани с имот или вещи в дома. През седмицата ще можете да постигнете напредък в приключване на професионални или юридически ангажименти, в дела свързани с наследство, пенсия, застраховка и др. През седмицата ще ви зарадва събитие или среща с жена. Ще постигнете съгласие по важен и за двете страни дейност. Мнозина ще получат тази седмица пари или друга материално-финансова облага чрез жена.

Ще имате затруднения в общуването си с деца (ако имате собствени такива или ако работата ви е свързана с деца). Повечето ангажименти и спешни задачи през седмицата могат да доведат до психическа и емоционална претовареност и като следствие на това да имате моменти на депресия, тъга или самотност. През седмицата ще получите неприятна новина свързана с човек, когото познавате, която е свързана с разочарование или загуба в неговия / нейния живот. Не допускайте в ежедневните си ангажименти проява на самонадеяност, която да предизвика инцидент, злополука и др.

Тази седмица ще бъде благоприятна за пътуване и за контакти с хора от чужбина. Една неочаквана среща ще ви накара да преживеете най-различни емоции.

Жените Дева ще са внимателни в романтичните си срещи с мъж, с когото имат скорошно познанство. Няма да сте склонни да проявите доверчивост във всичко, което ви се казва или обещава.

Мъжете ще преживеят много силна седмица, с възможности за голям или неочакван успех и напредък.

Везни

Ако сте родени под знака на Везни през тази седмица ще обсъждате неочаквани новини свързани с нечия бременност или с раждането на дете в кръга ви от приятели и роднини. Подобни събития ще са в основата и на клюки, които ще ви бъдат споделени, но с тези неща би трябвало да сте по-внимателни, защото темата ще бъде твърде чувствителна за някои хора.

През тази седмица очаквайте успехи в семейството си свързани с приключването на един ангажимент, с възникването на нова възможност за развитие или друго приятно събитие. През седмицата ще се зарадвате на радостна новина свързана с човек от друго населено място или от чужбина.

Притесненията тази седмица вероятно ще са свързани със здравословен проблем на дете или млад човек от кръга ви роднини. Те или ще бъдат вследствие на еоционални преживявания или тепърва ще бъдат в основата на такива. Седмицата вещае личен празник или специално събитие свързано с момче или мъж от кръга ви роднини или приятели.

В началото на седмицата ще възникнат няколко интересни събития, които ще определят развитието на ваши планове до края на този месец.

Мъжете Везни ще се сблъскат с емоционални недоразумения в любовната си връзка или в брака. Най-вероятно вие ще сте тези, които по-чувствително ще преживеят конкретни събития и така сами ще сте виновни за временно охлаждане на отношенията с партньора ви. Това може да се окаже доста сериозно изпитание за романтичните връзки.

Жените Везни ще се зарадват на една покупка лично за себе си, за която имат желание от доста време насам.

Скорпион

Ако сте родени под знака на Скорпион тази седмица ще определите важна част от бъдещето си чрез решенията и действията, които ще предприемете през тези седем дни.

Сега за вас ще бъде важно да се предпазите от илюзии, от заблуда или манипулативни действия на хора, които следват единствено собствения си интерес. Ако сте ангажирани с юридически или съдебни дела, през тази седмица може да очаквате тяхното благоприятно развитие. Очаквани проблеми и неприятности все пак ще намерят начин да ви изненадат. Въпреки оакванията ви, че ще успеете да ги избегнете те ще намерят начин да ви създадат временен дискомфорт в дома или на работното ви място.

Седмицата вещае стресова ситуация на работното ви място свързана с инцидент, сприхав клиент или грешка по невнимание.

През седмицата вие или ваш родственик ще има здравословен проблем, който ще изиска някакъв вид терапия или болнично лечение. Спънки или затруднения ще възникнат около финансов ангажимент свързан с дете или млад човек от семейството ви.

Мъжете Скорпион ще имат по-сериозен ангажимент свързан с имот или с вещи в дома. Сега ще обмисляте важни за вас покупки, които ще искате да бъдат с добро качество и на разумна цена.

Жените ще се зарадват на новина, която ще получат на работното си място, от приятел или чрез държавна институция.

Стрелец

Ако си роден под знака на Стрелец очакванията ви за тази седмица ще са свързани с изпълнение на ежедневните ви семейни и професионални задачи. Събитията с тяхната важност, които ще се случват почти всеки ден ще ви изненадат и натоварят с най-различни емоции. Осъзнайте важността на тази седмица и не допускайте пилеене на времето си!

През тази седмица мнозина ще направят едно планирано или неочаквано пътуване. Седмицата вещае интересни или важни контакти с човек от друго населено място. През тези седем дни ваш родственик или приятел ще ангажира вниманието ви със свои лични или професионални проблеми. Не игнорирайте тази личност въпреки, че натоварването няма да е особено приятно. Като цяло това ще бъде седмица, в която следата от добрината ви ще се съхранява в специално “духовно място” и ще бъде възвърната на вас, в бъдещ труден за вас момент.

През седмицата ще възникне грижа свързана със здравето на близък човек. Любовните недоразумения и спорове ще преминат бързо, но не бива да повтаряте едни и същи грешки или да се карате за едни и същи неща.

През седмицата ще преживеете една изненада в дома си, която ще е свързана с радостно събитие на човек от собственото ви семейство или от кръга ви близки родственици. Този човек вероятно в момента не живее с вас или е в друго населено място. Седмицата вещае влюбване, намиране на сродна душа или среща с нов интимен партньор.

Козирог

Ако сте родени под знака на Козирог през тази седмица ще ви зарадва една нова възможност или радостна за вас новина, която ще има връзка с мъж. Това ще бъде седмица на комуникацията ви с хора от близо и далеч, чрез които ще научите полезни и важни за вас новини, ще създадете нови, важни за бъдещето ви развитие контакти. Добро развитие ще имат връзките ви с чужбина или с чужденци.

Седмицата вещае разрешаването на проблем, който ви е донесъл повече напрежение или тревоги през последните седмици. Това, което ще постигнете в този план ще бъде повече от това, което сте очаквали. Сега по-важното е да видите своите грешки и пропуски в тази ситуация и да избегнете тяхното повтаряне за в бъдеще. Тази седмица ще бъде запомнена с едно специално събиране във вашия дом или в дома на ваши приятели или роднини. То ще бъде едно от събитията през тези седем дни, което ще ви донесе приятни емоции.

Седмицата ще бъде благоприятна за романтични преживявания, за търсене на сериозен партньор и за нови контакти с хора от различни географски ширини. Много емоции ще има в живота ви именно чрез новите ви познанства през тази седмица. Разбира се, създаването на такива не трябва да бъде самоцел, защото така може да попаднете и на хора с фалшива самоличност.

През седмицата ще получите важна новина свързана с финансовите ви постъпления в близкото бъдеще. Това ще бъде благоприятно време за подписване на финансов договор или споразумение.

Жените Козирог могат да опитат късмета си в лотария или тото, но с разумна сума.

Мъжете да не планират нищо от днес за утре, защото като цяло седмицата носи изненада след изненада. Надявам се, само положителни!!!

Водолей

Ако сте родени под знака на Водолей тази седмица ще се окажете неподготвени за голяма част от събитията, които ви предстои да преживеете. Това неминуемо ще повлияе на настроението ви или ще ви причини безсъние, главоболие, по-голям апетит и др. Тази седмица ще има особено значение за развитието на вашите планове.

В един момент ще се наложи да вземете решение, което ще определи бъдещото ви развитие или начина ви на живот. През седмицата очаквайте повече новини, телефонни разговори или имейли. Всичко това най-вероятно ще има връзка с хора от друго населено място или държава. Те ще са ваши роднини, приятели или ще имате общи делови отношения.

През седмицата ще научите за провал или разочарование в живота на близък роднина или приятел. Тази седмица вещае специално събитие, на което ще присъствате лично или ще го следите. Разбира се, то може да се окаже важно само за вас или за много тесен кръг от хора. През тази седмица конкретно събитие ще ви накара да обсъждате и разговаряте по въпроси свързани с брака на ваши роднини или приятели.

През тези дни ще имате финансов ангажимент свързан с по-голямо плащане или забавяне на пари, които очаквате да получите. Ще имате разговори свързани с финансови проблеми или притеснения на хора от кръга ви приятели или роднини.

Жените Водолей ще се зарадват на неочаквана малка сума пари.

Мъжете ще създадат ново приятелство с интересен човек.

Риби

Ако сте родени под знака на Риби през тази седмица някои ваши отношения ще преминат през изпитания, които ще определят тяхното бъдеще: за хубаво или за лошо. Ваши минали преживявания до този момент, както и настоящ конфликт или напрежение в отношенията ви ще са в основата на тазинеобходимост. Особено чувствителни ще бъдат отношения, в които има неискреност, желание за власт, неотстъпчивост и др.

През седмицата ще отделите време да реализирате една отложена среша или разговор. Ще отделите време за подготовка или проучване преди да тръгнете към контакти или разговори с хора, които живеят надалеч от вас.

През седмицата ще имате ангажимент с момче или с мъб от кръга ви роднини или близки приятели. Това ще бъде една благоприятна седмица за работа с деца, за събирания или празненства свързани с тях. Ще отделите време за развитието на таланти на собствените ви деца, което ще ви донесе успех още през тази година. Подобни ангажименти ще ви заредят с много оптимизъм и надежда. Седмицата вещае среща или контакт с човек от друго населено място или националност, с когото ще обсъждате исторически, политически или културни събития. През тази седмица ще отделите повече внимание на личния си бюджет или на финансовото състояние на бизнеса си (ако имате такъв).

През тази и през следващите няколко седмици ще имате сериозни разходи, затова е добре да проверите и организирате ресурсите си. Някои от вас през тази седмица ще търсят нови източници на доходи или ще наложите някои ограничения на разходите си.

През седмицата ще срещнете човек, когото не сте виждали от дълго време.

Жените Риби ще вложат повече енергия и време за изпълнение на дадени обещания.

Мъжете ще отделят време за дългоотлагани битови ремонти или подобрения в дома.