За Водолей още в понеделник радостни вести, но Алена предупреждава ТЕЗИ 4 зодии да му мислят през седмицата

Вижте какво вещаят звездите за седмицата според хороскопа на Алена, публикуван във в. „Уикенд“

Овен
През идните дни ще ви бъде нужна психическа издръжливост, за да останете недосегаеми за дразнителите, които ще ви предизвикат

Обективните обстоятелства също неочаквано ще се променят и може да объркат временно плановете ви. Любовта ви обаче е стабилна.

Телец
Удава ви се възможност да заздравите позициите си в службата. Ще проявите истинска ловкост, за да направите от нищото нещо. Възможно е да се струпат доста грижи около ваши близки и познати. Проявете тактичност при разрешаването на проблемите с тях.

Близнаци
Вашият интимен живот е в застой заради постоянната ви ангажираност. Ще се наложи да решавате сериозен проблем от лично естество. Нови събития могат да променят изцяло бизнес атмосферата около вас. Вместо да се оплаквате, по-добре заемете нападателна позиция.

Рак
През следващите дни се налага да свършите неща, които не търпят отлагане. Периодът е неорганизиран и неефективен за вас. Ще трябва да изяснявате някакви служебни неуредици. С повече търпение и с по-малко емоции нещата ще си дойдат на местата си.

Лъв
Ще имате известни грижи, свързани с дома ви. Същевременно, ако пред вас стои някакъв значителен проблем, ще се приближите към неговото разрешаване. Възможни са търкания с роднини, но ако следвате собствените си идеи, няма на навредите на никого.

Дева
Желаете ли да изпълните всичките си намерения, не губете нито минута. Задължително е да следвате прилежно графика си. Предстои ви да уреждате въпроси, свэързани с общинските власти. Няма нужда да отлагате тези досадни процедури. Личният живот постепенно ще се стабилизира.

Везни
Не е изключено да изпитате значителни неудобства поради непредпазливостта на ваши колеги. Финансовите ви дела няма да дадат очакваните резултати. Задачата ви сега е бързо да преодолеете разочарованията си и да спасите онова, които може да се запази и доразвие.

Скорпион
Одните седем дни са благоприятни за заздравяването на партньорски връзки в работата ви. Може да отбележите напредък, ако се заемете с нови общи инициативи. Бъдете прецизни до най-малката подробност. В интимен план нещата ще се развиват по познатия ви начин.

Стрелец
В сладващите дни живот ще ви срещне с нови важни за вас хора. Сътрудничеството ви с тях може да бъде последвано от успехи в професионален план. Задължително е да намерите пътя към сърцето на половинката си, която напоследък пренебрегвате незаслужено.

Козирог
Важни дела ви чакат през идната седмица. В службата ще се раздавате с цялото си чувство за отговорност. Ако се поддадете на интигите, само ще загубите от своята работоспособност. Изолирайте се и ще напреднете с голяма скорост. Променливите ви настроения ще влияят значително на околните.

Водолей
В дома ви ще има значителни промени. Може и вие да допринесете с нещо за тях. Наложете си по-голяма дисциплина, ако искате резултати. Възможно е да се впуснете в любовно премеждие. Не пестете чара и остроумието си. Още в понеделник очаквайте радостни вести.

Риби
Ако сте по-дейни, през идните дни ще можете да осъществите и най-смелите си желания. Това се отнася както за служебните, така и за личните ви дела. За постигането им ще допринесат и вашите контакти през посочения период. Любовта също ще ви даде криле за постигането на вашите копнежи.